Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 23, jan 2023

UIS Infobrev nr 23, jan 2023

Skidspår: Vi har i vinter fått tillstånd att tillverka skidspår på Bulidsområdet. Som ni redan noterat är vi på hugget och drar nya spår så fort det är möjligt. Håll uppsikt på vår Facebooksida. Skidspåret börjar vid vår Vallabod där medlemmar kan parkera sin bil under skidturen.

Aktiviteter i vinter:

  • Teknikträning på skidor. Vi lägger ut information på hemsida/Facebookgrupp när det är aktuellt.
  • Vi avser att genomföra gemensamma träningspass för ungdomar, med TSOK på konstsnöspåret i Trollhättan. Planen är att köra/bussa ungdomarna i UIS regi. Någon ungdom som är intresserad? Kontakta Katarina Bjelke i UIS.
  • Barnens Vasalopp kommer att genomföras lördag 11 februari alternativt 18 februari om snön räcker till.
  • Vi planerar även att genomföra ett vuxenlopp samma dag.
  • Ett mycket uppskattat skidläger genomfördes i Orsa Grönklitt, 8–11 dec. Begränsat med natursnö, men upplägget med teknikträningar fungerade mycket bra. Några deltagare valde att träna på egen hand. Vi har hittat ett bra koncept och kommer att fila ytterligare på detaljerna inför kommande läger.

Vallaboden/Värmeboden: Vallaboden på Bulid och tillhörande parkering är tillgänglig för våra medlemmar.

Skidutrustning för utlåning: I samband med föreningens aktiviteter kommer vi att erbjuda utlåning av skidutrustning under aktiviteten.

Medlemsavgift: Dags att betala medlemsavgiften för helåret 2023 om du inte redan har gjort detta. Vår app Cardskipper, med digitalt medlemskort, fungerar mycket bra. Ladda ner appen i mobilen. Du kan numera även Swisha via appen. Se mer information längst ner i brevet.

UIS nya hemsida: Samma inloggning dom tidigare, www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

Avtal utrustning: Passa på! Avtalet med Udéns Sport i Göteborg, www.udenssport.se Länk till annan webbplats. är förlängt. UIS medlemmar anger rabattkoder vid beställning.

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser.

Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Ungdomar i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor. Du kanske är förälder och gillar skidåkning? Bror Widén, widenbror@gmail.com är kontaktperson.

God fortsättning! //Johnny

 

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.jonsson2@telia.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-01-16

Senast uppdaterad: 2023-02-12

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com