Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 30, sept 2023

Rullskidträning under hösten:

  • Roligt att så många deltar vid våra rullskidträningar på tisdagar. Vi startar 18.00 från Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad. Hittills har vi haft tre nivåbaserade fartgrupper som anpassats efter deltagare. Bra om du tar på dig en reflexväst för det blir mörkt i slutet av passet. Vi fortsätter under hösten fram till kyla/snö begränsar möjligheten.
  • Seniorträning. Även här flera intresserade som hänger på. Riktar sig till dig som har möjlighet att träna på dagtid (inte bara pensionärer). Dock inte nybörjare med behov av hjälp. Torsdagar 10.00 från Mio. Vi anpassar rundor efter deltagare. Ett träningspass med social inriktning i lagom tempo.

Träning inomhus: Medlemmar i UIS har möjligheten att delta vid UOK`s träningar i Rimnershallen. Måndagar 18:30 med start 9 oktober.

Årsmötet i UIS Skidor och Skridsko genomförs 2 november, 18.00 på Fratera, Almåsvägen 2A. Roligt om du som medlem kommer och hälsar på. Detaljerad inbjudan läggs ut inom kort.

Träningssamverkan med TSOK: Vi avser att genomföra gemensamma träningar för ungdomar, med TSOK vid konstsnöspåret i Trollhättan. Planen är att köra/bussa ungdomarna i UIS regi. Någon ungdom som är intresserad? Kontakta Katarina Bjelke i UIS.

Träning på snö: Vi kommer att anordna en resa till Skidome i Göteborg under hösten. Vi återkommer med detaljerad information.

Träningsläger: Årets träningsläger blir i Orsa Grönklitt 7–10 dec. Vi återkommer snart med detaljer. Lägret är rejält rabatterat för medlemmar i UIS.

UIS framtid på Bulid? Vi kommer att söka tillstånd för vintern 23/24 men vi vet inget om framtiden. P g a ändrade omständigheter i omvärlden, har Fortifikationsverket meddelat att de inte kan garantera vår framtid på Bulid. I samverkan med kommunen, avser vi flytta verksamheten till ett nytt område där vi kan utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart. Vi vill ju fortsätta att skapa skidspår och i framtiden konstsnöspår. Vi återkommer när formerna klarnat.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor.

 

Avtal utrustning:

  • Nytt avtal med Team Sportia, Trollhättan, https://trollhattan.teamsportia.se Länk till annan webbplats.. 15% rabatt på skidor, skidtillbehör, träningskläder, running, cykeltillbehör etc. 10% rabatt på elektronik o cykel. Gäller på ordinarie priser, ej paketpriser. Uppvisa medlemskort vid köp (t ex appen Cardskipper).
  • Vi förlänger avtalet med Udéns Sport i Göteborg, udenssport.se Länk till annan webbplats.. UIS medlemmar anger rabattkoder vid beställning. 20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser. Rabattkod: Uddevallais20. 15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service). Rabattkod: Uddevallais-Alpint15. Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Jag önskar alla en fortsatt skön höst! Otroligt fina träningsförhållanden och om du inte har kommit i gång med träningen ännu, så kom ihåg att det aldrig är för sent. //Johnny

 

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-09-29

Senast uppdaterad: 2023-09-29

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com