Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 31, okt 2023

Träningsläger: Årets träningsläger blir i Orsa Grönklitt 7–10 dec. Lägret är rejält rabatterat för medlemmar i UIS Skidor och Skridsko. Anmälan senast 29/10. Mer information finns på vår hemsida.

Årsmötet i UIS Skidor och Skridsko genomförs 2 november, 18.00 på Fratera, Almåsvägen 2A. Roligt om du som medlem kommer och hälsar på. Detaljerad inbjudan hittar du på vår hemsida. Anmälan senast 30/10.

Rullskidträning under hösten:

  • Vi fortsätter med rullskidträningar på tisdagar och håller tills snö eller halka sätter stopp. Vi startar 18.00 från Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad. Vi brukar dela upp oss i fartgrupper efter deltagare. Du bör ha på dig en reflexväst.
  • Seniorträning, torsdagar 10.00 från Mio. Riktar sig till dig som har möjlighet att träna på dagtid (inte bara pensionärer). Dock inte nybörjare med behov av hjälp. Vi anpassar rundor efter deltagare. Ett träningspass med social inriktning i bra tempo.

Träning inomhus: Medlemmar i UIS har möjligheten att delta vid UOK`s träningar i Rimnershallen. Måndagar 18:30.

Träningssamverkan med TSOK: Vi avser att genomföra gemensamma träningar för ungdomar, med TSOK vid konstsnöspåret i Trollhättan. Planen är att köra/bussa ungdomarna i UIS regi. Någon ungdom som är intresserad? Kontakta Katarina Bjelke i UIS.

Träning på snö i november: Vi kommer att anordna en resa till Skidome i Göteborg i november. Vi återkommer snart med detaljerad information.

UIS framtid på Bulid? Vi har i dagarna faktiskt fått tillstånd att tillverka skidspår på Bulid för vintern 23/24. P g a ändrade omständigheter i omvärlden, har Fortifikationsverket meddelat att de inte kan garantera att vi i framtiden får köra upp skidspår på Bulid. I samverkan med kommunen, avser vi flytta verksamheten till ett nytt område där vi kan utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart. Vi vill ju fortsätta att skapa skidspår och i framtiden konstsnöspår.

Vi återkommer när formerna klarnat.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor.

Avtal utrustning:

15% rabatt på skidor, skidtillbehör, träningskläder, running, cykeltillbehör etc.
10% rabatt på elektronik o cykel.
Gäller på ordinarie priser, ej paketpriser. Uppvisa medlemskort vid köp (t ex appen Cardskipper).

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser. Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Jag önskar alla en fortsatt skön höst! Roligt att vi har så många deltagare på våra rullskidträningar och att vi märker av ett stort intresse för vårt skidläger i Orsa Grönklitt. //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

 

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-10-23

Senast uppdaterad: 2023-10-23

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com