Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 33, jan 2024

Skidspår på Bulid och Bjursjön: Äntligen kyla och snö. Vi noterar ett otroligt stort intresse av längdskidåkning och verksamhet i våra skidspår när kylan kommer och snön får ligga kvar. Vi får ofta uppskattande tillrop i spårområdena. Jättekul att vårt ideella arbete äntligen bär frukt och att arbetet uppskattas.

Skidspåret vid Bulid börjar vid vår Vallabod (UOK-stugan) där medlemmar kan parkera sin bil under skidturen.

I Bjursjöområdet har vi i samverkan med USK Skidsektion öppnat ett nytt spår på grusvägen förbi utegymmet, c:a 2 km tor. Spåret är lämpligt för nybörjare.

Lämna gärna ett spårbidrag till UIS arbete, swish 123 268 9511.

Medlemsavgift: Dags att betala medlemsavgiften för helåret 2024 om du inte redan har gjort detta. Använd helst vår app Cardskipper, med digitalt medlemskort. Du laddar ner appen i mobilen och kan även swisha in medlemsavgiften via appen. Se mer information längst ner i brevet eller på vår hemsida www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

Teknikträning på skidor (gruppaktivitet). Vi lägger ut information på hemsida/Facebookgrupp när det är aktuellt.

Barnens Vasalopp kommer att genomföras lördag 20 januari, kl 11.00. Loppet genomförs i samverkan med USK vid Bjursjön. Lämpligt för barn i åldern 3–10 år.

Vallaboden/Värmeboden: Vallaboden på Bulid och tillhörande parkering är tillgänglig för våra medlemmar.

Skidutrustning för utlåning: I samband med föreningens aktiviteter kommer vi att erbjuda utlåning av skidutrustning under aktiviteten.

Ett mycket uppskattat skidläger genomfördes i Orsa Grönklitt, 7–10 dec, 2023. Exemplariska förhållanden och upplägget med teknikträningar fungerade mycket bra. Vi har hittat ett bra koncept och kommer att fila ytterligare på detaljerna inför årets läger 12–15 december 2024, i Orsa Grönklitt. Boka in dagarna redan nu.

Träning inomhus: Medlemmar i UIS har möjligheten att delta vid UOK`s träningar i Rimnershallen. Måndagar 18:30.

UIS framtid på Bulid? I samverkan med kommunen och USK, avser vi att flytta verksamheten till Bjursjöområdet. Vi kommer att utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart i samverkan med USK. Vi kommer att få bidrag för omlokaliseringen från Thordénstiftelsen. Vår plan är att söka bygglov under januari månad och vi hoppas att allt skall var på plats inför säsongen 24/25.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor.

Avtal utrustning:

15% rabatt på skidor, skidtillbehör, träningskläder, running, cykeltillbehör etc.
10% rabatt på elektronik o cykel.
Gäller på ordinarie priser, ej paketpriser. Uppvisa medlemskort vid köp (t ex appen Cardskipper).

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser. Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Jag önskar alla en god tur i spåret! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2024-01-01 till 2024-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm.

Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2024-01-16

Senast uppdaterad: 2024-01-16

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com