Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 37, maj 2024

Strandjoggen: Anmälan är öppen till vårt populära lopp som genomförs 6 juni. Start vid Riverside (5 km), längs vår fina strandpromenad. Målgång samordnas med härliga Nationaldagsfirandet, på Gustafsberg. Barnens lopp (800 m) genomförs på Gustafsberg. Alla kan delta; spring, jogga eller gå. Rullstolsvänligt. Klicka in på www.strandjoggen.se Länk till annan webbplats. för mer information och anmälan! Tidigt anmälda får en unik funktionströja.

Aktiviteter i vår:

  • Seniorträning på rullskidor har startat upp för säsongen. Torsdagar 09.30 från Mio. Riktar sig till dig som har möjlighet att träna på dagtid (inte bara pensionärer). Inte avsett för nybörjare men vi anpassar rundor/fart efter deltagare. Ett träningspass med social inriktning i lagom tempo.

Skidläger vintern 24/25. Vi har hittat ett bra koncept och kommer att fila ytterligare på detaljerna inför årets läger 12–15 december 2024, i Orsa Grönklitt. Stugor är uppbokade och vi återkommer med möjlighet till anmälan efter sommaren.

UIS framtid vid Bjursjön - skidcentral. Arbetet med vår nya skidcentral vid Bjursjön går framåt. Markarbetet startar upp i dagarna. Därefter kommer vi att flytta byggnader, bodar/containers som idag finns på Bulid och Klämman till skidcentralen. Ambitionen är att allt skall var på plats inför säsongen 24/25.

Önskar dig en skön Nationaldag! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2024-01-01 till 2024-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm.

Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239–3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2024-05-16

Senast uppdaterad: 2024-05-16

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com